Janette Hodálová

Janette Hodálová je certifikovaná lektorka Yin jogy. Absolvovala učiteľský kurz u Sebastiana Pucelleho a Murielle Burellier v Prahe. V oblasti jogy sa neustále vzdeláva, zúčastňuje sa pravidelne workshopov a školení. Sama praktikuje rôzne štýly jogy hlavne Hatha jogu a Yin jogu a taktiež Ashtanga jogu.

·     Janette pravidelne poriada 2-3 dňové workshopy YIN jogy, spojené s asistovanou jogou a jogovou masážou. Viac ako desať rokov sa venuje masážiam, a to predovšetkým liečebným a relaxačným, vždy s prihliadnutím k potrebám klienta. Vyštudovala tiež kineziológiu, svalové testovanie.

V súčasnej dobe ukončuje Inštruktorky kurz power jogy v Power Joga Akademy v Piešťanoch.

·         Janette Hodálová je certifikovaná lektorka Yin jogy. Absolvovala učiteľský kurz u Sebastiana Pucelleho a Murielle Burellier v Prahe.

·         V oblasti jogy sa neustále vzdeláva, zúčastňuje sa pravidelne workshopov a školení. Sama praktikuje rôzne štýly jogy hlavne Hatha jogu a Yin jogu a taktiež Ashtanga jogu.

·         Pravidelne poriada 2-3 dňové workshopy YIN jogy, spojené s asistovanou jogou a jogovou masážou.

·         Viac ako desať rokov sa venuje masážiam, a to predovšetkým liečebným a relaxačným, vždy s prihliadnutím k potrebám klienta.

·         Viac informácii nájdete na : www.masazetn.sk

·         Vyštudovala tiež kineziológiu, svalové testovanie.

·         V súčasnej dobe ukončuje Inštruktorky kurz power jogy v Power Joga Akademy v Piešťanoch.

URL webstránky: http://www.masazetn.sk
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála